keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Viimeistä viedään

Viimeinen ilta Kitamissa. Enää tarvitsisi pakata kuivumassa olevat vaatteet ja pikkuhilut ja olisin valmis lähtemään. Kaikki muut lähtövalmistelut on jo tehty, ainakin ne, mitä olen tässä pystynyt miettimään.

Tänään käydään siis vielä syömässä sushia, jolla on kuuleman mukaan myös jäähyväisaterian symboolinen merkitys. Sen jälkeen olisi tarkoitus käydä kenties nauttimassa viimeisen kerran nomihoodaista 500-baarissa Adamin kanssa.

Huomenna klo 9:30 Ryoichi heittää minut rautatieasemalle, josta nousen Sapporonjunaan. Eilen sain viimein hostellipaikankin varattua, joten ei tarvitse taivasalla nukkua. Vaihtoehtona ollut kaverin porukoiden luona yöpyminen ei onnistunutkaan. Olen Sapporossa pari päivää, 3. päivä lennän Tokioon ja sieltä edelleen 7.9. Suomeen. Kone laskeutuu kello 17:20 Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Onhan minulla siis vielä viikko aikaa nauttia Japanista, mutta kun loppuaika huomisesta alkaen on kuitenkin yhtä paluuta, on mieli vähän haikea. Toisaalta nyt alkaa jo vähitellen tuntua taas siltäkin, että olisi lähdössä jollekin lyhyemmälle reissulle Japanin sisällä. Tietysti tahdon palata Suomeenkin. Ja sitten palata joskus Japaniin.

Kommentit:

31 elokuuta, 2005 12:36
Anonymous Anonyymi sanoi...

Tuo on hyvä päivä palata suomeen :) Meillä onkin täällä jo sinua kova ikävä. Ainakin miulla ja miun sivupersoonilla. *halpusruts*

Nauti täysillä viimeisestä viikosta!

-Miitu-

 
31 elokuuta, 2005 15:17
Blogger /mek sanoi...

Haluatko että lämmitän jonkin tietyn penkin tuosta Tokio-Hesa koneesta sinua varten? Olen näes tulossa takaisin kotiin samalla koneella.

 
02 syyskuuta, 2005 13:09
Blogger Ainu sanoi...

Jos asuisin Helsingissä, tulisin sinua vastaan lentokentälle.

 
04 syyskuuta, 2005 18:53
Blogger Ephief sanoi...

/mek:

Ota joku sopivalla jalkatilalla varustettu paikka kaukana muista ja ison ruudun edestä, kiitos.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun