maanantaina, elokuuta 29, 2005

Verkkokatkos

Perjantaina sitten meni netti koko koulusta (tain ainakin tietotekniikan laitoksen rakennuksesta) ja palasi vasta tänä aamuna klo 9. Mitä lie säätivätkään. Piti siis keksiä tekemistä, joka ei sisältänyt Internettiä, vähän niin kuin ennen, kun leikittiin käpylehmillä ja joulukin oli vain kerran vuodessa.

Perjantaina vuokrasin nipun leffoja, joista osan katoimme Mikan kanssa olusta nauttien. Lauantaina tapasimme Rebekahin ja Adamin kaupungilla. Menimme ensin karaokeen pariksi tunniksi ja sitten Adamin kämpille juomaan olutta, kuuntelemaan musiikkia ja juttelemaan.

Kuudelta raahauduimme rautatieasemalle, mistä Michiko ja Yu noukkivat meidät mukaansa. Joskus tämän vaihtokauden alussa olimme poseeranneet valokuvamalleina Goto-sensein 3D-huoneessa ja siitä palkkioksi saimme 7000 jeniä, kollektiivisesti. Päätimme käyttää tuohet hyvään ateriaan ja toteutimmekin suunnitelmamme Westernin tabehoudaissa, jossa olin käynyt kerran aikaisemminkin, myös vaihtokauden alussa.

Ruokailun jälkeen pyöritimme ähkyiset itsemme jälleen karaokeen pariksi tunniksi. Ilmeisesti sitä on jonkinlaista turnauskestävyyttä jo syntynyt, kun jaksaa yhden päivän aikana laulaa 4 tuntia karaokea. Bohemian Rhapsodynkin vedimme päivän aikana varsin ansiokkaasti kahdesti.

Sunnuntaina siivosin kämppää ja laitoin viimeisiä kamoja lähtökuntoon. Kun olin saanut tavarani siihen tilaan, että ne tarvitsee enää vain pakata (huom. aikaa lähtöön on vieläkin kolme päivää), loppuikin tekeminen ja vuokrasin lisää leffoja ja Frasierin ensimmäisen kauden pari ensimmäistä DVD:a. Siinä se ilta sitten menikin mukavasti.

Kommentit:

29 elokuuta, 2005 08:57
Anonymous Anonyymi sanoi...

Viikonloppu ilman nettiä?! Whaa! Leffat on kyllä ihan mukiinmenevä ajanviete.

Nyt kun on enää kolme päivää siihen kotiinlähtöön niin sanopas mitkä on tällä hetkellä siun kolme tärkeintä "muistoa" Japani-ajalta. Eläkä sano et on vaikea miettiä niitä nyt kun mie just haluan tietää mitkä asiat siulla on päällimmäisenä kun oot vielä siellä.

 
29 elokuuta, 2005 09:28
Blogger Ephief sanoi...

Teen sitten parempia listoja myöhemmin, mutta nyt päällimmäisinä on Okinawa ja sukellus, ruoka ja ehkä kai sitten Tokio. Olisin sanonut "kulttuurin totaalinen eroavaisuus", mutta se olisi ollut tylsä vastaus.

 
29 elokuuta, 2005 12:51
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mii tackar och pockar vastauksesta. Nyt pitää vielä ettiä blogista nuo kyseiset kohdat :)

 
30 elokuuta, 2005 12:18
Blogger Dolly sanoi...

Karaoke on aina hyvää ajanvietettä ja laulaminen tekee kuulemma muutenkin hyvää ihmiselle. Ajanviete puoli on todettu täällä Kuopiossakin hyväksi, mutta sitä terveellisyyttä taitaa sitten kompensoida oluet ja siiderit. Vaikka enhän minä mutta muut ;)

Se Ainon kimono on muuten aivan mahtava!

 
30 elokuuta, 2005 14:48
Blogger Ainu sanoi...

Se on aina Aten kimono. Tai ne ovat. Aina kun solmin obia, mietin kuka on sen nautinnon minulle mahdollistanut.

 
30 elokuuta, 2005 14:57
Blogger Ephief sanoi...

Elkääs nyt, punastelen täällä.

Aluskimonoa ei vielä löytynyt.

 
10 lokakuuta, 2005 02:40
Anonymous Anonyymi sanoi...

Hauskaa oli, mutta ääni meni =P 4 tuntia taisi olla liikaa, varsinkin kun mulle ei riittänyt mikkiä toisella bohemian rhapsodyn laulukerralla =)

Muuten Atte, kun olin viimeisen kerran laulamassa karaokea (Adamin, Rebekan ja Xiaolein kanssa), lauloin bohemian rhapsodyn ja omistin sen sulle, olit jo Suomessa silloin :)

Pitäiskö mennä vetämään se duettona vanhojen aikojen muistoksi suomalaisessakin karaokeillassa. heh.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun