tiistaina, elokuuta 23, 2005

Julian lähtö

Sunnuntaina palattuani oli vuorossa Julian viimeisen illan viettoa. Ehdin sopivasti käydä suihkussa ennen kuin porukkaa alkoi kokoontua Mikan huoneeseen. Mitään erityisiä bileitä ei ollut, ihmiset vain kokoontuivat ja viettivät aikaa yhdessä.

Alkuillasta juteltiin ja muisteltiin menneitä. Elokuvan jälkeen porukka alkoi vähitellen palata koteihinsa, mutta jutustelu jatkui kuitenkin vielä aamyöhön asti. Ilta ei missään vaiheessa tuntunut läksiäistapahtumalta tai muutenkaan haikealta, vaan oli vain mukavaa illanviettoa kavereiden kesken. Uskon, että se oli Juliallekin helpompaa, mutta ainakin minulle ehdottomasti oli.

Jonkinlainen valvomisennätys tuli tuossa viikonlopun aikana tehtyä, sillä kun maanantaina aamukolmelta menin nukkumaan, olin edellisestä 88 tunnista nukkunut 11. Kumman pirteä ja selkeä olo silti oli.

Aamulla heräsin vielä hyvästelemään Julian ennen kuin laboratoriokaverit kyyditsivät hänet lentokentälle. Haikeus alkaa vasta nyt vähitellen lisääntyä, kun asian oikeasti tiedostaa ja omaa paluuta pitää alkaa valmistella.

Kommentit:

23 elokuuta, 2005 17:21
Anonymous Anonyymi sanoi...

En ole ennnen kommentoinut, mutta jo kuukausia seurannut tätä Japani-bloggia. Surullista. Yksi päähahmo vähemmän.

 
23 elokuuta, 2005 21:37
Anonymous Anonyymi sanoi...

Edellistä kommenttia sivuten... en tiiä pitäskö olla :( vai :) kun toisaalta loppuu tää japanitarinoiden lukeminen ja toisaalta taas myö saadaan siut takasin tänne... kaipa sie jossain muodossa jatkat kirjoittelua suomestakin käsin... onhan siulla noita blogeja :D

 
24 elokuuta, 2005 11:01
Blogger Ephief sanoi...

Ja sitäkin olen miettinyt, että kun en kuitenkaan Japani-hulluuttani paluuseen lopeta ja seurailen kuitenkin vielä näitä paikallisia tapahtumia ja asioita, niin ehkäpä tästä tulee sitten semmoinen yleisemmin Japaniin liittyvä blogi. Ja paluun jälkeen nyt kuitenkin vielä ne matkavinkit ja muut moiset kirjoitan.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun