torstaina, maaliskuuta 17, 2005

Finnairin lakko

Tästä (mahdollisesta) lakostakin on pitänyt jo jonkin aikaa kirjoitella, mutta ei oikein ole vielä kovasti kerrottavaa.

Finnairin, Blue1:n ja Air Finlandin lentoemännät ja stuertit käyvät parhaillaan neuvotteluja valtakunnansovittelijan kanssa. Mikäli sopuun ei päästä, alkaa lakko lauantaina 26.3. klo 4 aamulla.

Finnairin sivuilla sanotaan:
Mahdollisen lakon alkaminen tai peruuntuminen pyritään varmistamaan 23.3. klo 18 mennessä. Mahdollisen lakon vaikutuksista lentoliikenteeseen tiedotetaan heti, kun tarkemmat yksityiskohdat ovat selvillä.
Vielä en siis tiedä vaikuttaako lakko alkaessaan minun matkustamiseen millään tavalla. Jonkin verran lentojahan Finnairkin voi lentää, vaikka lentoemäntiä ei töissä olisikaan ja ainakin sitä kuvittelisi, että moiset kaukomaihin suuntautuvat lennot pyritään ensisijaisesti hoitamaan.

Mitään vaihtoehtoisia reittejä on paha mennä etsimään, kun asiasta ei vielä mitään varmuutta ole. Tietysti voisin kysäistä Kilroylta, että onko heillä jotain suunnitelmia mahdollisen lakon varalle. Finnair kyllä korvaa peruuntuneiden lentojen lippujen hinnat mikäli niitä ei tahdo vaihtaa tai pysty vaihtamaan toiseen lentoon. Minun kuitenkin olisi hyvä olla siellä Tokiossa viimeistään 1.4. aamulla, kun olen jo ostanut sen jatkolipunkin Asashikawaan. Finnair ei tietenkään korvaa mitään majoituskuluja tai muiden lentoyhtiöiden matkustuskuluja.

Kommentit:

19 maaliskuuta, 2005 11:39
Anonymous Anonyymi sanoi...

Toivotaan ettei tuota lakkoa tule... sillon mie oon jumissa maailmalla :) toisaalta ei ollenkaan hullumpi vaihtoehto, mut ois kurjaa jos siulle tulis nyt mutkia matkaan kun oot jo melkein siellä... haaveistakin tulee joskus totta... ainakin jos jaksaa tarpeeksi ahkeraan haaveilla...

Ja oothan sitten ihmisiksi siellä... riehu minkä ehdit mut tule yhtenä palana takaisin kotia... jos sitten sen jälkeen onnistuttaisiin jo näkemään :)

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun