maanantaina, maaliskuuta 07, 2005

Madventures

Madventuresin toiseen kauteen kuuluu kaksi Japania käsittelevää jaksoa. Jälkimmäisen, tänään näytetyn jakson missasin, sillä istuin siihen aikaan junassa. Viikko sitten näytetyn jakson kuitenkin näin. Viimeviikkoinen jakso käsitteli Tokiota, tämänviikkoinen Japania ylipäätään.

Madventures on suomalainen matkailuohjelma, jonka tekijät kiertävät maapalloa kuvaten kunkin kohteen "underground-puolia". Tokio-jaksossa tutustuttiin Tokion (yöelämän) alakulttuureihin, erityisesti seksikulttuuriin. Mitään kokonaan uutta ei jaksossa minulle kerrottu, mutta olihan se aika mielenkiintoista katsoa sarjan tekijöiden Tokio-kokemksia. Lähinnä päässäni pyöri koko jakson ajan vain ajatus "Minä ihan oikeasti pääsen kohta tuonne, missä tapahtuu tuota kaikkea!".

Sain jaksosta myös yhden käyntikohdevinkin. Aion käydä Harajukun sillalla, missä näkee päivittäin erittäin mielenkiintoisia asuja.

Kommentit:

07 maaliskuuta, 2005 21:29
Blogger Ainu sanoi...

Eihän se paljon ole kimonosta. ;)Juhlapuku mikä juhlapuku. Täällä pukuvuokraamoista saa asun omakseen maksamalla 25 - 50 prossaa lisää, jos sama pätee Japanissa, niin.. Minusta tulee kimonon omistaja!

 
07 maaliskuuta, 2005 21:31
Blogger Ainu sanoi...

Niin... Geishojen käyttämät kimonot ovat kyllä käsin kirjailtuina ja maalattuina ja täyssilkkisinä ehkä mun kukkarolleni mahdottomia...

 
07 maaliskuuta, 2005 21:46
Blogger Ainu sanoi...

Huomenna huomaat, että olet saanut kolme kommenttia ja naurat, kun tämä hassu tyttö on lähettänyt ne kaikki. Tulee vain lähetyksen jälkeen uusia juttuja mieleen! (Uusi juttu ei ole se, että kadehdin Japaniin menoasi. Mutta toivottavasti asian mainitseminen saa sinut nauttimaan kaksin verroin matkasta ja jakamaan kokemuksesi!!). Näin myös madadventuresin pervojakson. Toinenkin olisi kiinnostanut, mutta kun SubTv:n ohjelmatiedot ovat aina hakusessa. Kaverini kiljui pöksynhaistelijalle, minä nauroin. Katsoin joskus japsileffan, jossa rahapulassa ollut tyttö myi pikkuhousunsa. Tuttu juttu. Kamu julisti myös, että hentai raiskaa animen. Mutta... Onhan shungakin aika vanha juttu? Että hentaillakin on perinteet takanaan.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun