keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2005

Tokio-Kitami

Olivat lähettäneet Kitamista sähköpostia Kitamista tänne tulleelle vaihto-oppilaalle, että tahtoisivat tietää milloin saavun Kitamiin. (Ai miksi hänelle? Ei pienintäkään hajua.) Hän oli sitten kertonut siitä KV-toimistolle, mistä välittivät tiedon minulle. Vastasin Kitamiin, että en vielä tiedä milloin olen perillä.

Täällä vaihdossa oleva Yu lupasi samalla auttaa ja opastaa meitä Kitamissa. Kysyin miten hän aikoo matkustaa Tokio-Kitami -välin (hän on lähdössä nyt lauantaina takaisin) ja hän kertoi matkustavansa sitä väliä useastikin, sillä hänen vanhempansa asuvat Tokiossa. Hän lupasi auttaa minua lentolippujen ostossa ja sovimme tapaamisen.

Seitsemältä tapasimme ja Yun avustuksella ostin liput Air Do:n lennolle Tokiosta Asashikawaan huhtikuun 1. päivä. Nyt minulla sitten on matkasuunnitelmat selvillä jo 240 kilometrin päähän Kitamista. Hintaa lennolle tuli 17 850 jeniä, eli noin 130 euroa, mikä on puolet Kilroyn tarjoaman lennon hinnasta, ja silläkin olisi päässyt vain Sapporoon asti.

Kitamin KV-toimisto oli lupautunut hakemaan minut lentokentältä, mutta eivät tarkentaneet miltä kentältä. Mikäli hakevat minut Asashikawasta asti, niin pääsen helposti perille, muuten matkustan junalla Kitamiin.

Yu tahtoo jatkaa suomen kielen opintojaan ja lupauduin kiitollisena opettamaan häntä sitten Kitamissa. On hyvä tietää, että tunnen nyt jo ainakin yhden henkilön Kitamista.

Kommentit:

15 maaliskuuta, 2005 12:21
Blogger Ainu sanoi...

Onko Yu komea? ;)

 
15 maaliskuuta, 2005 17:57
Blogger Ephief sanoi...

Yu on ihan nätti tyttö/nainen.. :)

 
15 maaliskuuta, 2005 18:43
Blogger Ainu sanoi...

Pöh. Oletin tietty, että se on mies. Mutta kyllä mun täytyy sanoa, että mu japaninopettajani on taivaallinen. Ja se on nuori japanilaisnainen. NIIN KAUNIS. Voisin koittaa lesbona elämistä, jos sellainen haluaisi minut.

Muuten aloitan lesbona keski-iässä. 45 ->

 
15 maaliskuuta, 2005 18:44
Blogger Ainu sanoi...

Hahaa. Nyt tiedän mikä hämäs! Japanilaisilla naisilla on usein se ko-pääte nimissään!

 
15 maaliskuuta, 2005 18:54
Blogger Ainu sanoi...

Hei. Sä taidat olla vappaa ukko. Mites Yu, olisko liikaa kaukosuhdetta sulle? Tulihan se selväksi, että MINÄ haluaisin rakastella kauniin japanittaren kanssa, mutta...

Kun sun täytyy sitten opettaa sille suomeekin...

 
15 maaliskuuta, 2005 18:56
Blogger Ainu sanoi...

Ihan niin kuin aavistan tuosta Tokio-Kitami tekstistäsi pientä ihastusta...

 
15 maaliskuuta, 2005 20:23
Blogger Ephief sanoi...

Vapaa olen juu. Enkä ainakaan vielä ole mitenkään ihastunut, mitä nyt siihen kuinka välittömästi ja voimakkaasti hän oli heti valmis auttamaan, mutta sehän kuuluu japanilaisten luonteeseen ja kulttuuriin muutenkin. Ei tässä nyt vielä mitään suhteita voi alkaa muodostamaan.. :)

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun