maanantaina, joulukuuta 05, 2005

日本語を話しますか

Kävin juuri Japanin peruskurssin tentissä. Minultahan jäi kurssi kesken, kun lähdin vaihtoon. Muistin koko tentin vasta eilen nukkumaan mennessä kalenteria vilkaistessani ja koko tämä päivä meni luennoilla istuessa, joten en ehtinyt lukea siihen käytännössä yhtään.

En kyllä paljoa sitten osannutkaan. En muistanut edes kaikkia katakanoja, mitkä kuitenkin ovat aivan perusmerkistöä. Kaiken huipuksi olin vieläpä ymmärtänyt opettajani japaninkieliset sanomiset väärin, joten minulla ei tietenkään ollut vaadittua ainetta tuoda mukanani tenttiin. Kirjoitin paikanpäällä jotain.

Että se siitä kielitaidosta.

Kommentit:

10 joulukuuta, 2005 14:09
Blogger Ainu sanoi...

No kuule. Ei maailma siihen kaadu. Tiedät kuitenkin itsessäsi osaavasi paremmin. Ja tentit ovat vain kertausta. Ne asiat mitkä unohtaa ekan kerran, osaa jopa paremmin jälkeenpäin..

 
13 joulukuuta, 2005 07:22
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mikan Japanin koe, tunnista seuraava sana:

バーカ

:D

 
13 joulukuuta, 2005 12:57
Blogger Ainu sanoi...

Kirjeesi saapui. Yritän kirjoittaa pian takaisin. Voisinpa pelastaa sinut!

 
21 joulukuuta, 2005 22:59
Blogger Ephief sanoi...

Meni se sitten läpi, kakkosella.

 
23 joulukuuta, 2005 00:01
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mitäs on suunnitteilla Japanin suhteen? Ajattelitko siis käydä siellä visiiteillä silloin tällöin vai ihan töitäkö meinasit sieltä hankkia, vai saitko jo tarpeeksesi Japanista?

 
28 joulukuuta, 2005 16:31
Blogger Ephief sanoi...

Takaisin Japaniin tahdon, jos en töitä saa, niin sitten joskus lomalla. En tietenkään tiedä, että pystyisinkö siellä oikeasti elämään, mutta voisihan sitä aina kokeilla.

Tällä hetkellä ei ole vielä seuraavaa reissua tiedossa, ei ole töitä -> ei ole rahaa ja pitäisi kai valmistuakin tässä jossain vaiheessa.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun