keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

np: Styx - Mr. Roboto

Tuossa kevättalvella olin jo sitä mieltä, että ehkä voisin seuraavan tilaisuuden tullen käydä jossain muussa maassa kuin Japanissa, se kun nyt kuitenkin on jo nähty. Mielessä siinsivät niin Etelä-Amerikka, eteläisempi Aasia kuin Afrikkakin. Olisin minäkin voinut lähteä ylittämään Saharaa ilman vettä, kävellen.

Tuossa kuukausi sitten kuitenkin kävi niin, että sain töitä. Eilen oli palkkapäivä. Tilin saldoa katsellessani alkoi alitajuntani tekemään karkeita laskelmia: Summalla olisin saanut meno-paluu-lennot Japaniin ja elänyt turistina helposti viikon, säästellen kaksi ja mikäli olisin ostanut lentoliput Hulluilta päiviltä, kolme viikkoa. Kipinä siis edelleen on.

Mikäli työt nyt jatkuvat vielä koeajan jälkeenkin, voi ensi keväänä olla vaikea päättää loman matkakohde. Ehkä se kiinnostuskin Japania kohtaan palailee sitten vähitellen säästötilin karttuessa. Kielitaito ainakin on ruosteessa; oli tilaisuus puhua pari lausetta japania tässä taannoin, ja yksinkertaisen sairaala-sanan mieleensaattaminen kesti tuhottoman kauan. Toisaalta, oli lohduttavaa huomata, että ei kaikki aikaisemmin opittu ole kokonaan kadonnut, pää vain käy hitaammalla.

Toivottavasti tässä nyt syskymmällä pääsisin kaikesta huolimatta käymään Euroopassa lyhyemmällä viikonloppureissulla. Mika on tällä hetkellä Japanissa. Olen vain hieman kateellinen.

Kommentit:

27 heinäkuuta, 2006 08:39
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mitäs se Mika siellä Japanissa? Ihan lomamatkalla vai vaihdossa saatuja ystäviä tapaamassa?

 
27 heinäkuuta, 2006 15:32
Blogger Ephief sanoi...

Sekä että :)

 
28 heinäkuuta, 2006 09:41
Blogger Ainu sanoi...

Nyt käsitit ihan väärin. KAIKKI MUUT, ei se päivämäärä jonka kirjoitin....


En osaa olla selkee...

 
28 heinäkuuta, 2006 20:21
Blogger Ainu sanoi...

Tervetuloa:

5. - 6.8.

19. - 20.8.

26. - 27.8.

 
29 heinäkuuta, 2006 09:27
Blogger Ainu sanoi...

Selvä!! La 5. päevä.

 
01 elokuuta, 2006 21:52
Anonymous Anonyymi sanoi...

Joo-o. Tervemenoa vaan sitten 5.päivä lauantaina minne ikinä olekin menossa!

Mutta serkku hyvä: ethän itsekään usko moiseen skeidaan, jota kirjoittelet tossa postissa. Että lähtisit muualle kuin Japaniin. Ei helevetti.

Noihin maihin menet niin puhut kuitenkin sitä täydellistä englantiasi. Eihän siinä nyt ole mitään kiinnostavaa. Mitä sen nyt jos vahän japani takeltelee.

Käydessäni tossa Ruotsissa muutama vuosi sitten kovalevy jysähti minulla kaupassa käydessä täti-sanan kohdalla. No, tänään kyllä muistan, että tant, aivan varmasti. Siinä sitä oppii. Sairaala-sanankin varmaan muistat nyt. :)

Täähän blogi kuolee, jos et mene sinne japaniin, perkele!

 
17 elokuuta, 2006 23:58
Blogger Dolly sanoi...

Ei kun minusta kannattaa matkustella mahdollisimman monissa paikoissa. Eikä se sulje Japania pois vaikka muualla vierailisitkin ensin ja toisin päin.

 
21 elokuuta, 2006 15:26
Anonymous Anonyymi sanoi...

Hyvä on. Menköön muualle, jos on mennäkseen. Kuhan ei vain rupea japaninpetturiksi.

Viittaan vain tammikuisen kirjoitukseen, jossa Ephieffi pyyteli töitä, jotta pääsisi Japaniin. Muuttuko ihminen ja mihin suuntaan? Näköjään muuttuu, mutta suunnasta ei ole tietoa...

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun