maanantaina, elokuuta 15, 2005

Teinipileet

Eipä sitä oikein mulla sanalla voi kuvata. Japanilaiset käyttäytyivät kuin teinit. Yksi oli vessassa oksentamassa ja itkemässä omaa surkeuttaan. Yksi oli pelle ja esiintyi koko ajan. Yksi oli huolehtivainen kaveri, joka koko ajan katsoi vessassa nukkuvan perään, toinen vahti, etteivät japanilaiset innostuksissan liikaa Julian kimppuun hyökkää. Niin kuin hän ei osaisi puoliaan pitää.

Alkuillasta vielä kaikki oli tietenkin hyvin, mutta kun ruoan päälle alettiin juomaan vodkapaukkuja, alkoivat japanilaiset yksitellen tipahdella. Loppuillasta tolpillaan olleet tunnustivatkin sitten yksitellen rakkauttaan Julialle, joka oli koko illan täyden palvonnan kohteena.

Krapulan takia oma juomatahtini oli muita hitaampi ja tyydyinkin enemmän vain seuraamaan tapahtumia sivusta ja tarkkailemaan. Ja nauramaan. Nautin.

Kommentit:

15 elokuuta, 2005 10:25
Blogger Ainu sanoi...

Suomessa nainen saa harvoin tuollaista palvontaa. Haluan kokea sen!

 
15 elokuuta, 2005 12:31
Blogger Joonas sanoi...

Tuo kuulostaa muutenkin mukavalta. Suomalaiset dokaavat liian aikuisesti.

 
15 elokuuta, 2005 14:15
Anonymous Anonyymi sanoi...

Ja minä kun luulin, että tuollainen käytös on stereotyyppistä soopaa. Täytyy kai se uskoa, kun on kerran silminnäkijälausuntokin. :)

 
15 elokuuta, 2005 16:41
Anonymous Anonyymi sanoi...

Mieki tahon olla illan tähti joskus! Vielä miusta joskus tulee iso stara oman pienen maailmani keskelle...

 
16 elokuuta, 2005 08:58
Blogger Ephief sanoi...

Ainahan stereotypiat jotenkin toteen pohjaavat. Vaikka eivät olisikaan se yleisin käyttäytymismalli, niin ei niitä noin vain päästäkään yleensä keksitä... :)

 
18 elokuuta, 2005 00:31
Anonymous Anonyymi sanoi...

Niin, pakko kai se on uskoa. :)

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun