maanantaina, syyskuuta 05, 2005

Apple Store Ginza

Taalla sataa. Tuolla etelammassa on joku taifuuni taas valtoimenaan ja se aiheuttaa pienoisia sateita tannekin. Ihmettelinkin eilen, kun junassa ilmoitettiin, etta joidenkin linjojen liikenne oli kokonaan pysahtynyt sateen takia. Ehdin eilen hadin tuskin sateen alta takaisin hostellille.

Kavin Akihabarassa, loysin haluamanilaisen sanakirjan ja vielapa kovin edulliseen hintaan, maksoin moisesta vain hitusen yli sata euroa. Parisen tuntia siihen vain meni. Lopulta kyllastyin kiertelemaan ja palasin aikaisemmin loytamalleni apajalle. Mita nyt hatapaissani hieman testailin, niin oikein toimivalta pelilta vaikuttaa. Paasee toivottavasti pitamaan kielitaitoa ylla sitten Suomessakin.

Kavin sitten viemassa laitteen hostellille, otin sateenvarjon lainaan ja kavelin tanne Ginzan Apple Storeen. Ajattelin yrittaa loytaa viela elokuvateatterin taalta jostain ja pidatella siella sadetta parisen tuntia. Varmaankin tapojeni vastaisesti otan sitten metron takaisin hostellille.

Tormasin tuossa matkalla myos yhteen kahvilaan, joka ainakin mainosti ilmaista WLAN-yhteytta, joten saatan huomenna ottaa kannettavan mukaan ja menna sinne istuskelemaan muutamaksi tunniksi. Kannykka pitaa huomenna sulkea, mutta muuten sitten ei oikein suunnitelmia taas olekaan.

Kommentit:

05 syyskuuta, 2005 15:26
Blogger /mek sanoi...

Akihabarassa on useampikin ilmainen WiFi-verkko; Linux-kafeesta loytynee helpoiten.

Vaan iskeeko se taifuuni Tokioon juuri keskiviikkoaamuna?

 
05 syyskuuta, 2005 17:31
Blogger Ephief sanoi...

Jaa-a, taitaa kiertää vähän tuolta lännempää, mutta tiedä sitten miten se lentoihin vaikuttaa.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun