sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Lorvailua Tokiossa

Kun on kaikki "tärkeimmät" turistipaikat jo nähnyt, osan kahteenkin kertaan, voi olla vaikeaa löytää Tokion kokoisesta pikkukylästä mitään tekemistä. Toisin sanoen, en tiedä mitään hienoja kauppoja tai kahviloita tai muitakaan ajanviettopaikkoja, joten pyörin sitten täälläkin vain päämäärättömästi ympäriinsä.

Eilen menin nukkumaan kahdeksan maissa ja tänään heräsin yhdeksältä. Join hostellin kahvilassa kaikessa rauhassa aamukahvit ja luin sanomalehden ennen kuin lähdin kohti Harajukua.

Kiersin aluksi Harajukun kauppakatuja, söin aamupalaksi kenties viimeisen kerran Teriyaki-hampurilaista McDonald'sissa ja ihastelin nuorisomuotia. Harajukun sillalla oli tänään yllättävänkin vähän erikoisesti pukeutuneita. Mukavaahan niitä paikalla olleita oli kuitenkin katsoa. Sitten lähdin kävelemään. Kävelin kiertotietä kohti Shibuyaa ja kuuntelin matkalla kadulla soittaneita bändejä. En tiedä oliko läheisellä Tokyo School of Musicilla tai jonkinlaisilla hip-hop-festivaaleilla jotain tekemistä asian kanssa, mutta paljon niitä bändejä kuitenkin oli.

Shibuyassa kävin ihastelemassa Apple Storessa iPodeja ja Big Camerassa muita kannettavia Mp3-soittimia. Sitten kävelin takaisin Harajukuun, istuskelin vajaat pari tuntia sillalla ja kävelin takaisin Shibuyaan. Kävin peliluolassa pelaamassa erän DDR:a (ne joskus hankitut vähäisetkin taidot ovat ruosteessa) ja ostin levykaupasta levyn. Otin junan takaisin ja matkalla asemalta hostellille kävin vielä toisessakin peliluolassa tamppaamassa.

Ja kuten jo tuolla edellisen viestin kommenteissa mainitsin, en ole kantanut tällä paluumatkalla kameraa ollenkaan mukanani. Vaikka olenkin muutamia kuvaamisen arvoisia kohtauksia todistanutkin, on kuitenkin ollut mukavampaa olla murehtimatta kameraa ja mahdollisia kuvakulmia koko aikaa. Pidän nyt lomaa kuvaamisestakin. Ja ehkä näytän edes vähän vähemmän turistilta.

Huomenna Akihabaraan.

Kommentit:

04 syyskuuta, 2005 21:38
Anonymous Anonyymi sanoi...

hi!
ah..take care of urself,
and gambatte in also Finland!!
see ya again next year ;D

 
05 syyskuuta, 2005 12:03
Blogger Ephief sanoi...

りょうたへ

ありがとう。りょうたも、がんばって下さい。またあいましょう〜!

 
05 syyskuuta, 2005 15:29
Blogger Ainu sanoi...

Mahtavaa. Oletan, että näen tuon, sitten kun saan oman tietokoneeni nettiin

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun