tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Sheep Box

Istun talla hetkella jossain Kandan ja Jimbochon valimaastossa, jonkinlaisessa rentoutumistilassa. Taalla on tammoinen kolmikerroksinen 24 tuntia vuorokaudessa auki oleva yritys, joka tarjoaa erilaisia virkistaytymis- ja rentoutumispalveluja. Taalla voi lukea mangaa, surfata netissa tai vaikka katsella leffoja tai pelata tietokonepeleja. Kaytetysta ajasta laskutetaan.

Itse valitsin kolmen tunnin paketin internetilla. Tassa kopissa (jokaiselle on siis oma koppi, hieman yksityisyytta) on varsin tehokas tietokone, siihen asennettuna muutamien nettiroolipelien softat ja muita hyodyllisia ohjelmia. Tassa voi vaikka katsella DVD-leffoja tai polttaa omia CD-levyja. Talla hetkella mina vain surfailen, irkkaan ja kuuntelen nettiradiota. Juomat (kahvi, tee, kola ja muut virvoitusjuomat) sisaltyvat 1100 jenin kokonaishintaan.

Eilen kavin katsomassa Aegis-nimisen japanilaisen elokuvan. En puheesta vielakaan kovin paljoa ymmartanyt, mutta juonessa pysyin kylla ihan hyvin mukana. Sitten kavin syomassa ja leikin hieman ostamallani iPodilla ennen nukkumaanmenoa.

Tanaan kavin jo sulkemassa kannykkani ja syomassa ennen taman paikan loytamista. Taman kolmetuntisen jalkeen voisin varmaan kayda peliluolassa, mutta sitten ei taas suunnitelmia olekaan.

Taifuuni nayttaisi kiertavan Tokion hieman lannempaa, joten lento saattaa hyvinkin lahtea ajoissa. Hostellin henkilokuntakin arveli, etta lennot eivat sen takia keskeydy, saattavat hieman myohastella tosin. Sade taukosi jo tanaan, ehka sen takia, etta taifuuni alkaa olla jo tuolla Honshun toisella puolella, siis vuorten takana, eika siten vaikuta tanne enaa yhta voimakkaasti. Voi tosin olla ihan vain tyynta myrskyn edellakin.