tiistaina, huhtikuuta 12, 2005

Spontaani krapula

Olin eilen illalla menossa furoa (sitä japanilaista kylpyä) kokeilemaan, kun kuulin samalla käytävällä olevasta huoneesta nimeäni huudettavan. Sain kutsun jonkinlaisiin pileisiin, jossa oli asuntolan asukkaita samalta käytävältä ja jonkun kavereita, kolme tyttöä.

Olette ehkä kuulleet juttuja, että japanilaisilla on huono viinapää. Se pitää täysin paikkansa. Illan pääasiallinen juoma oli olut, jota onneksi olin ostanut Posfülista varastoon, mutta kun se loppui, piti siirtyä viskiin. Mikäli ymmärsin oikein erään selityksen, niin japanilaiset eivät tapaa juoda yli 30-prosenttisia juomia. Viskinsäkin he joivat mielettömän pienin siemauksin ja irvistäen joka kerta.

Vähitellen porukka hävisi yksi toisensa jälkeen ja kun isäntä alkoi siivoamaan, tajusimme mekin poistua tapahtumapaikalta. Joimme Mikan kanssa juomamme loppuun huoneessani.

Aamun tilastomatikan luento oli yhtä tuskaa. Minulla ei ollut kotona yhtään nopeasti valmistuvaa ruokaa, joten en voinut syödä aamupalaa. Jouduin odottamaan ruokaa yhteen asti. Nyt on kuitenkin taas hyvä olo ja aurinkokin paistaa ja sitä rataa ("and all that jazz" :).

Kommentit:

12 huhtikuuta, 2005 20:15
Blogger Ainu sanoi...

Hei, mä oli muka ymmärtävänäni tuon otsikon.. Ja tuo jatsilause... Mistäs se tuli? Tuliko se jo?

 
13 huhtikuuta, 2005 10:02
Blogger Ephief sanoi...

En sinua tarkoittanut, kun puhuin yhdestä ihmisestä, mutta hyvä, että muutkin sen tajuavat.. :P

Se tuli ja se on siitä. Vastauskin lähti jo, mutta siinä menee melkein viikko. :)

 
16 huhtikuuta, 2005 18:18
Blogger Ainu sanoi...

Nastaa! (Siihen)

Japaninkurssi loppui! Viimeisellä tunnilla laitettiin kimononoita päälle. Minä sain kevyen yukatan. Oli ihanaa. Ne maksavat opettajan mukaan alle 100 euroa...

 
09 toukokuuta, 2005 10:08
Anonymous Anonyymi sanoi...

Täällä on myös yleisenä tapana vesittää viski about 4:1 (1 osa viskiä) suhteessa, siis tuhota maku täysin! Arghh!

Niin viinapäästä vielä.. Porukka hävisi koska eräs vieraista jouduttiin taluttamaan vessaan laattaamaan.. Että silleen =P

Tilastomatikan tunnilla oli lievästi sanoen huono olo.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun