keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2005

Uusi lelu

Kävin päivällä kiertelemässä kauppoja, kun ei oikein muutakaan tekemistä ollut. Hard-offissa katselin hieman tarkemmin konsoliosastoa ja törmäsin mukavaan yllätykseen, WonderSwan Color -pelikonsolin Final Fantasy -erikoisversioon.

WonderSwan Color ilmestyi vuoden 2000 joulukuussa ja on pieni käsikonsoli. Samassa yhteydessä julkaistiin 1000 kappaleen erä Final Fantasy -versiota, jossa on WonderSwan Colorista erikoisversio (Final Fantasy -kuoret) ja Final Fantasy -peli samassa paketissa. Siis se ensimmäinen Final Fantasy -peli, uudelleentehtynä kyseiselle konsolille. Konsolin erikoisversio myytiin loppuun hetkessä ja on kuulemma jotensakin arvokaskin nykyään.

Paketin hinta Hard-offissa oli veroineen 3150 jeniä, eli vajaa 25 euroa. En yksinkertaisesti voinut ohittaa tilaisuutta.

Peli on tietenkin japaniksi, mutta sentään kokonaan hiraganoilla kirjoitettua, joten sanakirjan kanssa viimeistään siitä pitäisi saada selvää. Grafiikka on NES-tasoa ja äänet varsin vakuuttavat käsikonsolin ääniksi. En vielä kovin paljoa ehtinyt itse peliä pelata, mutta peli vaikutti kuitenkin juuri siltä miltä pitikin, Final Fantasylta.

Kommentit:

13 huhtikuuta, 2005 23:06
Anonymous Anonyymi sanoi...

Moro!
Tosi kiva, että satuin löytämään Blogisi. On ollut todella mielenkiintoista lueskella juttujasi.
Keräilen tietoa Japanista ja yritän parhaani mukaan vähän opiskella sitä etukäteen, ettei Tokiossa kielikoulussa iske paniikki (mikäli sinne asti pääsen...) Perheeni on ilmeisimmin lähdössä Japaniin muutamaksi vuodeksi töihin, jos asiat menevät putkeen. (n. 3-6 vuotta) Lähtö tosin olisi aikaisintaan elokuussa 2006, joten valmistautumisaikaa on rajusti.

Laitan tähän linkin toiseen blogeistani, josta näät systeemimme tarkemmin. Sieltä sitten on linkki Englanninkieliseen blogiini, jota päivitän vähän tiheämmin. Käy vilasemassa jos tykkäät.

BTW, oon muuten kans Tampereelta.
LC

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun