tiistaina, elokuuta 09, 2005

Lähtötunnelmia

Julia palaa puolaan kahden viikon päästä ja minä lähden Kitamista kolmen viikon päästä. Olen kyllä sen viimeisenkin viikon Japanissa, ensin Sapporossa ja sitten Tokiossa, mutta samaa paluumatkaa se kuitenkin jo on. Mika palaa suomeen reilun viikon minun jälkeen.

Vaikka kukaan ei sitä myönnä, näkyy lähtemisen haikeus jo meissä kaikissa. Emme puhu asiasta, emme edes tahdo ajatella sitä, mutta niin se vain on, että kahden viikon päästä alkaa loppu. Me olemme kolmestaan viettäneet eniten aikaa toistemme seurassa ja luonnollisesti ystävystyneetkin siinä sivussa. Mikaa nyt sentään voi vielä nähdä Suomessakin, mutta Puolaan ei ihan joka viikko sitten matkustetakaan.

Kai sitä alitajuntaisesti yrittää nauttia näistä viimeisistä päivistä ja viettää aikaa tutulla porukalla vielä kun siihen on mahdollisuus. Maanantaina kävimme Rebekahilla lisättynä ensin keilaamassa ja sitten istumassa puistossa jutellen. Illalla vuokrasimme pari leffaa ja katsoimme ne. Tänään katsoimme jälleen leffoja.

Onneksi sentään on loma ja pystyy tekemään mitä kulloinkin tahtoo. Se yksi raportti pitäisi väsätä, mutta ei sillä niin kiire vielä ole. Mika lähtee huomenna Sapporoon, mutta minä en tässä mielentilassa jaksa sitä kaikkea mikä siihen liittyisi, joten jään tänne päivittelemään päivien hupenemista. Ja kurssejakin pitäisi katella ja kaikkea.

Kommentit:

09 elokuuta, 2005 22:56
Anonymous Anonyymi sanoi...

*hali*

 
10 elokuuta, 2005 09:06
Anonymous Anonyymi sanoi...

Toivottavasti jatkat bloggausta vielä Suomeen palattuasikin, sillä kirjoitustyylisi on mukava ja tekstejäsi kiva lukea. Tämä on yksi lempiblogeistani. ^_^

Koitahan nauttia viimeisistä viikoista. Onhan kolme viikkoa vielä aika pitkä aika.

 
10 elokuuta, 2005 09:39
Blogger Ephief sanoi...

Kiitos (molemmille)! :)

Kyllä blogaaminen jo vereen on sen verran vahvasti imeytynyt, että pitäähän tätä tavalla tai toisella jatkaa.

Tätä Japani-blogiakin varmaan kirjoittelen hetken verran Suomeenkin saavuttuani, ainakin matkavinkkejä ja muuta sellaista olisi tarkoitus koota selkeämmin nippuun.

Olen myös aloittanut jo kaksi uutta blogia, mutta saa nyt nähdä miten ne paikkansa löytävät.

Minä sanon
Aistiärsykelähteitä, keinotekoisia tunnetiloja ja eskapismia

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun