tiistaina, elokuuta 02, 2005

TAJUNNANVIRTAA, sitä oikeaa sellaista.

Nukahtelen välillä, joten voipi tulla aika mielenkiintoista tekstiä. いいはしめた。 Ja ajatus jatkaa kulkuaan vuorenrinteeltä toisell. Kaivanut. Hullua, mutta niin kivaa, kun vain pitää olla kääntämättä oikealle liputti ehkä mie kohta nuokun tai pilkin liikaa ohjaajienkin mielestä. naapurihan se siinä gekkon do suru. En ymmärrä mitään mieltä tuolla puhutaan ja täällä pitäisi äänestää ja kaikkea.

Kappaleenvaihto kävi puheessakin. Ja kohtapa tästä sitten voikin nuokahdella kai jonnekin mu puhuipa Choi sitten hieman ulkomaalaisten ja japanilaisten ihmissuhteista. Ja ne saa rahaa telkkarissa. Vielä 7 minuuttia. Tässä tilassa kun ei muista mitään edes edellisestä lauseesta, voisi olla kiva kirjoittaa oikea kirje. Tai kirja. Mikki ei toimi. Ihmiset nauraa, enkä tiedä mille (jotain mitä joku sanoi bussin ulkopuolella. Teltta ja läpiveto. Kas, paperikin loppuu kohta, ja vuoronvaihto, ehkäpä päällikköä joka polttaa rauhanpiippua. Tossoli pilvi. Jaa, mikki kiertää, toivottavasti en sitä saa. Nyt toi korealainen tyttö innostui.

Kommentit:

02 elokuuta, 2005 23:06
Blogger Ainu sanoi...

Vau. Hienoa.

Kiitos kirjeestä. Kirjoittaisin jo täyttä häkää takaisin, mutta odotan pakettia.

OLET NIIN... IHQ

 
10 lokakuuta, 2005 03:17
Anonymous Anonyymi sanoi...

Rofl.

Tässä on blogin helmi eikä kukaan tajua.

Mikset Atte sanonut että kirjoitit tämän kuivan paneelikeskustelun aikana Akitassa? Vai eikö sitä olisi saanut paljastaa, ups..

"teltta ja läpiveto" lmao..

 
10 lokakuuta, 2005 03:18
Anonymous Anonyymi sanoi...

Eh, sori. Mainitsithan sen tossa yllä. My bad.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun