sunnuntaina, toukokuuta 22, 2005

Kesä

Kesä tuli viikossa. Tai oikeastaan se tuli yhdessä päivässä, mutta sitä on jatkunut nyt jo vajaan viikon. Kirsikankukat ilmaantuivat yhden päivän aikana ja lämpötilakin on vähitellen kivunnut ylemmäs. Nurmikot vihertävät jo kunnolla ja Kitamia ympäröivät vuoretkin alkavat vähitellen luopua ruskeasta väristään.

Luonto ei oikeastaan ole täysin vielä herännyt (mm. puissa ei ole lehtiä) ja perinteisen käsityksen mukaan nimenomaan kevät alkaa kirsikankukkien puhkeamisella, mutta määrittelen ajankohdan kesäksi lämpötilan perusteella. Koska mittaria ei minulla ole, en tiedä tarkkoja lämpötiloja, mutta tänäänkin pärjäsi shortseilla ja t-paidalla oikein hyvin.

Tämä vuosi on kuulemma kuitenkin normaalia viileämpi ja pilvisempi, mutta eipä sitä oikeastaan tuon kuumempi tarvitsisi ollakaan. Ja onneksi täällä ei ole alkukesästä yhtä kosteaa kuin etelämmässä Japania.

Kommentit:

24 toukokuuta, 2005 01:02
Anonymous Anonyymi sanoi...

Kuka tämä vaaleaverikkö on joka esiintyy kuvissasi? Onko sinulla tyttöystävä siellä mukana?

Jos ei, niin olisi mielenkiintoista lukea edesottamuksistasi japanilaistyttösten kanssa =)

On muuten hyvä blogi, tekstin on vain aika toteavaa. Laita omia tunnelmia ja henkilökohtaisempaa juttua, niin tulee vielä parempi.

 
24 toukokuuta, 2005 02:41
Blogger Ephief sanoi...

Vaaleaverikkö on puolalainen Julia ja hänellä on oma poikaystävä jo..

Ja edesottamuksistani japanilaistyttöjen kanssa.. Enhän minä saa mitään aikaan edes Suomessa, niin saati sitten täällä, kun on kielimuurikin vielä välissä.

Yritän jatkossa valottaa vähän tunteitanikin, ainakin eilen illalla koetusta on hyvä aloittaa (siitä enemmän myöhemmin tänään, kun saan oikeat ääkköset alle, tämä copy-pasteaminen on aika ikävää).

 
10 kesäkuuta, 2005 09:17
Anonymous Anonyymi sanoi...

Täällä on joka tytöllä poikaystävä.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun