torstaina, toukokuuta 12, 2005

Nopeita päiviä

Tiistai meni blogia kirjoitellessa, koulua käydessä ja urheillessa. Pyykinpesun takia nukkumaanmenokin viivästyi.

Kaksi viikkoa tässä meni peukaloita pyöritellessä, kun mitään tekemistä ei pelin tiimoilta ollut ja tiistaina meille kerrottiin, että pelin tekstiversion tulisi olla valmiina kuun loppuun mennessä. Ja minähän olen siitäkin ajasta vielä kuusi päivää Tokiossa. Noh, enpä jaksa pienistä murehtia, saan pelin tehtyä, jos saan.

Eilen yritin aamuluentojen jälkeen opetella Smalltalkia ja tuota VisualWorks-ohjelmistoa, mutta eipä oikein keskittymiskyky väsymyksen takia antanut myöten. Illalla kävin lähimmässä Geo-viihdekeskuksessa. Geosta voi sekä vuokrata että ostaa konsolipelejä, kirjoja, mangaa, animea ja leffoja. Vuokrasin nyt aluksi vain neljä DVD:a, kunkin 95 jenin hintaan ja viikon vuokra-ajalla. Vuokrasin The Big Lebowski ja Yamakasi -elokuvat, jonkun anime-elokuvan, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista ja Full Metal Alchemist -animesarjan ensimmäisen DVD:n.

Eilen illalla tapasimme Julian ja Mikan kanssa Tokio-reissun tiimoilta. Keskustelun jälkeen katsoimme tuon Big Lebowskin, joka olikin varsin hyvä komedia. Sen jälkeen katsoin Yamakasin, kun ei nukkuminenkaan oikein kiinnostanut. Kokousta odotellessa olin katsonut Full Metal Alchemistin DVD:n. Animesarjojen DVD-vuokraus on kyllä yksi hienoimmista keksinnöistä, pitää hyödyntää sitä ainakin tuon FMA-sarjan verran, todennäköisesti enemmänkin. Harmi vain, että japanilaisissa DVD:issä harvemmin on mitään tekstityksiä, joten suurin osa puheesta menee täysin ohi. Ja sinällään ihan mielenkiintoinen kokemus oli katsella ranskalaista elokuvaa japaninkielisillä teksteillä :)

Tänään laboratorion aamupalaverin jälkeen olin niin väsynyt, että päivästä ei kuitenkaan olisi tullut mitään, joten menin takaisin nukkumaan. Heräsin viimein yhdeltä, sentään hieman virkeämpänä. Kaikkia univelkoja en ole vieläkään pois nukkunut, mutta huomattava parannus tilanteeseen kuitenkin tuli. Tänään pitää kahlata tuo Smalltalkin/VisualWorksin tutorial loppuun.