sunnuntaina, toukokuuta 22, 2005

Kunnon olemattomuus

Tulipa perjantaina taas todettua nykykunto, tai oikeammin sen olemattomuus. Asuntolassa on jonkinlainen monipäiväinen urheilukilpailumeininginhässäkäntynkä meneillään. Ihmiset on taas jaettu ryhmiin ja he kilpailevat eri lajeissa pienimuotosissa turnauksissa. Tapahtuma alkoi perjantaina koripallolla.

Pelasin yhdessä joukkueessa kolme 15 minuutin erää, vieläpä ihan reiluilla tauoilla, ja olin aivan poikki. (Pääsimme muuten finaaliin, mutta hävisimme.) Asunnolle päästyäni söin jotain, kävin suihkussa ja menin nukkumaan. Nukuin 11 tuntia. Olisin nukkunut pidempäänkin, mutta piti herätä valmistelemaan lauantaista hanamia. Hanamin takia missasin myös lauantaisen baseballin.

Tänään olisi vuorossa ollut jalkapallo, mutta en taaskaan jaksanut herätä tarpeeksi aikaisin (nukuin 10 tuntia) ja kun alun olin jo nukkunut ohi, niin päätin tehdä kämpässä suursiivouksen. Vaihdoin huonekalujen paikkaa, imuroin, pyyhin pölyt ja pesin pyykkiä. Ja toivottavasti ensiviikkoista Tokionmatkaa varten on nyt hieman unta varastossa sitten.