keskiviikkona, toukokuuta 04, 2005

Täytepäiviä

Eilen ja tänään ei oikeastaan ole ollut juuri tekemistä. Ainoat sovitut jutut olivat (sekä eilen että tänään) tunnin mittaiset tapaamiset japanilaisten OFIC-jäsenten (Organization for International Communication, koulun yksi kerhoista) kanssa. Tapaamiset olivat vain rentoa jutustelua ja tutustumista.

Muutoin on ollut ehkä jopa hieman tylsänpuoleista. Eilen kävin tapaamisen jälkeen kaupassa ostamassa uudet tohvelit, kun edelliset hajosivat, ilmeisesti siksi, että olivat liian pienet. Tänään lähden varmaan Mikan mukaan keskustaan, kun ei taaskaan oikein muuta tekemistä ole. Pakata pitää vielä illalla.

Huomenna onkin sitten lähtö Okinawalle. Yanan kaveri noutaa meidät puoli yhdeksältä Kitami Domen edestä ja vie meidät Memanbetsun lentokentälle. Sieltä Tokion kautta Okinawalle, jossa Yanan pitäisi olla meitä vastassa.

En tiedä milloin seuraavan kerran ehdin Internetin ääreen päivittämään blogia, toivottavasti viimeistään maanantaina.

Kommentit:

04 toukokuuta, 2005 11:40
Anonymous Anonyymi sanoi...

Hyvää matkaa ja muista pitää kameraa mukana:) Ja laita kortti jos kerkeet!

 
05 toukokuuta, 2005 13:35
Blogger Ainu sanoi...

Hyvää matkaa, muista ottaa kuvia.

Kouluruokailut ovat meilläkin olleet aika härskejä (vielä lukiossakin). Mutta monet pojat yllättysivät kun kuulisivat millaisia tabuja tytöt rikkovat tyttöjenilloissaan.. En itse ole osannut olla kovin paha suustani... Vaan kaverit... Huh-huh

 
09 toukokuuta, 2005 12:17
Blogger Ainu sanoi...

Jep, Hakuho on viilipyttyisesti ihana. Ja voittaa kaikki! Ajattelitko, että tuossako Ainun idoli sitten on?

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun