torstaina, kesäkuuta 16, 2005

Fantasia

Kuvitelkaa, että asutte puussa. Kuvitelkaa, että valitsemanne puunne on korkein laakosssa, jonka olette valinnut elinympäristöksenne. Valitsemanne laakso on vuorten ympäröimä, ja kun kiipeätte (valitsemanne) puun latvaan, näette koko laakson. Kuvitelkaa, että olette kyseisen puun latvassa, katselemassa ympäröivän vuoriston kahden korkeimman huipun välistä nousevaa oranssia aurinkoa.

Kuvitelkaa, että katsoessanne kyseessä olevia vuorenhuippuja, näette ainoastaan vihreää, epätasaista maastoa, joka kaareuduttua näkökenttänne ulkopuolelle on kaikkien saalistajien, susien ja karhujen ja kettujen, paratiisi.

Kuvitelkaa, että taivas on lähes pilvetön, merensininen, ennen kuin aurinko nousee ja verenpunainen, kun se on noussut. Kuvitelkaa, että ette vielä ole sokaistuneetkaan siitä auringosta, joka on niin monen länsimaalaisen tähän mennessä vietellyt.

Kuvitelkaa, että auringon saavuttaessa vuorten huipun -- ennen niin synkät pilvet taivaalta ovat nyt vain mielikuvitusta -- löydätte jotain, mitä löytää, kun oikein etsii, mutta ei silti ole varma siitä olisiko halunnut löytää etsimäänsä.

Kuvitelkaa kaunein näkemänne auringonnousu.

Ette pääse lähellekään sitä, mitä minä juuri koin.

Kommentit:

17 kesäkuuta, 2005 00:16
Anonymous Anonyymi sanoi...

Tää oli ihana! x)

 
17 kesäkuuta, 2005 22:24
Blogger Ainu sanoi...

ÄÄÄÄÄÄ!!!

Minä olen niin kateellinen!!! NIIIN KATEELLINEN, KATEELLINEN, KATEELLINEN, KATEELLINEN!!!

Onnistuit!!

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun