keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2005

Päätön häntä

Viime perjantaina oli asuntolan matsuri, juhla. Tytöt tekivät jotain syötäviä juttuja, joiden nimeä en muista ja pojat kantoivat lannevaatteissa mikoshia, semmoista puista lavaa, jolla oli rumpu ja rummuttaja. Satuin palaamaan asuntolalle juuri, kun he olivat lähdössä liikkeelle kantamaan lavaa Kitamin halki keskustaan, joten otin pyöräni ja seurasin heitä jonkin aikaa (itse asiassa Geolle asti :) kuvia ottaen. Kyllä minullekin tarjottiin mahdollisuutta osallistua lavan kantamiseen, mutta en pidä ruumiistani niin paljoa, että tahtoisin sitä kaikelle kansalle lannevaatteissa esitellä.

Kuvat ovat edelleen kamerassani, kun ajattelin, että on hölmöä laittaa galleriaan kuvia, joista ei osaa sanoa muuta kuin "pojat kantaa lavaa", mutta näemmä tuota juttuakin nyt jo pari kappaleellista on tullut, joten pitänee tässä jossain vaiheessa saada sitten ne kuvat nettiinkin asti. Se oli muuten 36. kerta, kun asuntolassa moista harrastetaan.

Viime viikon lopulla ei aamupalavereja ollut, kun Goto-sensei oli flunssassa. Tällä viikolla tulin maanantaina tunnollisena laboratoriolle klo 8:30 vain todetakseni, että paikalla ei ole kuin Takeda-kun, laboratorion arvoasteikossa sensein jälkeen seuraavana oleva. Yritin kysellä, että onko niitä palavereja sitten enää ollenkaan, mutta ei hän tiennyt.

Tiistaiaamuna olin ensimmäinen laboratoriossa. Hetken kulttua paikalle tuli toinenkin henkilö, mutta vain sen takia, että hänellä oli aamuluento ja olisi joutunut muutenkin heräämään aikaisin. Kostoksi kahden päivän huonostosa kohtelusta (eli siitä, että palaverien olemattomuudesta ei oltu tiedoitettu mitään) jätin tänään itse tulematta paikalle, vaikka minulla aamuluento olikin.

Kuulin myöhemmin, että palavereja ei enää ole. Takeda-kun kertoi myös, että edellisillä lukukausilla on käynyt samoin: sensei kyllä tulee alkulukukaudesta joka päivä paikalle, mutta jossain vaiheessa hän yksinkertaisesti lakkaa saapumasta. Aamupalaverien puuttuminen ei minua niinkään haittaa (en saa peliä kuitenkaan tehtyä, ei oikein riitä aikaa syventyä siihen tarpeeksi), mutta unirytmini voi alkaa tehdä taas kummallisia kiemuroita.

Eilen illalla kävimme Mikan kanssa syömässä läheisessä Weed-nimisessä ravintolassa ja sen jälkeen menimme Geoon vuokraamaan leffaa. Tunnin valikoimaa läpikäytyämme päädyimme The Transporter -nimiseen elokuvaan, mikä osoittauikin oikein loistavaksi valinnaksi. Elokuvan pääosissa olivat autot, aseet, kaunis nainen ja toiminta. Juuri täydellinen myöhäisillan elokuva siis.

Tänään on ollut hellettä. Hyödynsin kaunista säätä käymällä hieman kaukaisemmassa, mutta isommassa kaupassa ostoksilla, ihan vain sen takia, että joutuisin olemaan pidempään ulkosalla. No, yritin minä ottaa kuviakin tästä koko ajan kaunistuvasta Kitamista ja ympäröivistä vuorista, mutta pitäisi päästä jonnekin hieman korkeammalle nyppylälle niitä ottamaan. Huomenna hyvän kelin sattuessa voisi koittaa polkea vaikka Nanpayamalle, päivällä kun ei kuitenkaan luentoja ole.

Olen myös päättänyt tehdä jotain hiuksilleni, mutta en vielä tiedä mitä.

Kommentit:

09 kesäkuuta, 2005 16:13
Blogger Ainu sanoi...

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos...

Kyllä sinun nyt varmaankin täytyy vain luottaa makuusi kuosien ja värien suhteen, ellet sitten halua käyttää minua tekosyynä pyytää jotain sievää japanitarta kimononostotreffeille.

Kerroinhan jo mieltymyksiä värejen suhteen ja kuvani ovat siellä ircussa (päällä punaista, sinistä, vihreää, ruskeaa), voisin ehkä vielä ladata blogiini netistä löytämiäni nättejä kimonokuvia, mutta en usko että se paljon auttaa.. Saatan vain itse saada päähäni idean täydellisestä kimonosta ja sitten lähettämäsi olisi todennäköisimmin ihan HIRVIÖ.

Minä ihmettelen, miten ne japanittaret osaa valita sellaisia rajun värisiä obeja, jotka täydellisesti korostavat itse kimonon väriä. NOH. Voithan epävarmuuden yllättäessä kysyä joltain myyjänkaltaiselta neuvoa? Eri asia osaatko japania niin hyvin... Mutta olen valmis maksamaan laadusta! Nuo eivät tosiaankaan, kumpikaan kalliilta vaikuttaneet, mitä jo näit.

Rohkeutta Atte. Minua jo syyhyttää! Mutta pitää muistaa kiiruhtaa hitaasti..

 
09 kesäkuuta, 2005 16:18
Blogger Ainu sanoi...

Jos olet todella HUOLISSASI, niin ota kuvia ja laita nettiin, sanon sitten, mihin suuntaan matkata.

Ja ne japsitytöt siellä. Nehän voi neuvoa mistä kivoja yukatoja saa? nee?

Ja nyt:
palvontaa, palvontaa, palvontaa palvontaa, palvontaa, palvontaa...

 
09 kesäkuuta, 2005 16:20
Blogger Ainu sanoi...

SAA maksaa yli 10 000 jeniä, saa maksaa..

Ellei sulla sitten ole rahat niin loppu!? Anna vaan sitä tilinumeroa, niin hilloo tulloo!

 
09 kesäkuuta, 2005 23:06
Blogger Ainu sanoi...

Nonii, nyt teilaan vuoksesi kimonoita blogissa.

 
10 kesäkuuta, 2005 04:50
Blogger Ephief sanoi...

Okra. Pistän ehdottomaksi katoksi sen 200 euroa, minkä aikaisemmin mainitsit ja käyn sieltä kalliimmasta (paremmasta) liikkeestä kysymässä ihan myyjältäkin neuvoa.

Tuo yukatatreffi-idea ei ole ollenkaan huono :)

Kyllä tämä tästä.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun