perjantaina, kesäkuuta 24, 2005

Karaokea ja tähtisädetikkuja

Kävimme eilen korealaisen Chen sekä Julian ja Mikan kanssa karaokessa. Kaksi tuntia laulelimme nomihoodailla varustettuina ja kivaa oli. Karaokesession huipentumana voisi pitää yhteislauluna vedettyä Bohemian Rhapsodya, ei taatusti osunut yksikään nuotti kohilleen. Mutta täällä sentään uskallan karaokessa laulaakin, kun ei tarvitse nolata itseään kuin kavereiden kesken.

Karaoken jälkeen ostimme lähikaupasta ilotulitteita, täällä kun niitä saa ostaa ja käyttää ympäri vuoden. Ilta oli kuitenkin jo pitkällä ja emme halunneet häiritä ympäristöä melulla, joten otimme vain pari pakettia eräänlaisia tähtisädetikkuja. Tikuista lähti valoa, kipinöitä, paljon savua ja hieman rätinää ja niitä pidettiin käsissä. Halpaa, yksinkertaista ja yllättävänkin hauskaa.

Sitten palasimme asuntolalle, Julia meni valmistelemaan huomenna alkavia koulun festivaaleja ja me muut istuimme iltaa Mikan huoneessa. Che tarjosi meille erilaisia korealaisia ruokia, nuudelia ja jonkinlaista liha-vihannes-paistosta. Erittäin tulisia ja herkullisia ruokia olivat ne.

Sitten Che lähti nukkumaan ja me jäimme katselemaan telkkarista tennistä. Kellonajasta minulla ei ole hajuakaan, mutta varsin myöhään nukkumaan sitten lopulta menin.

Kommentit:

06 heinäkuuta, 2005 13:05
Anonymous Anonyymi sanoi...

Scaramouche scaramouche will you do the fandango?

=P

Korealainen ruoka on todella hyvää, mielestäni parempaa kuin japanilainen.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun