tiistaina, heinäkuuta 12, 2005

Blogi hiljenee jälleen viikoksi

Sunnuntaina saimme "nauttia" Imperiumin vastaiskun japaniksi dubatusta versiosta. Mielipiteeni dubbauksen järjettömyydestä ei sitä katsoessa yhtään horjunut. Darth Vader on outo kumipukuun pukeutuva naamiopelle ilman James Earl Jonesin ääntä. Naisten lentopalloa sen sijaan jaksoi katsoa.

Maanantaina kyllästyin Javaan niin totaalisesti, että lähdin tunneilta kesken kaiken pois. Illalla katsoimme jälleen hieman ihmissuhdeohjelmaa ja pelasimme jengaa Seon kanssa, voitin suurimman osan peleistä.

Tänään tapasimme porukalla ja suunnittelimme Osakan ja Kioton matkaa hieman tarkemmin. Huomenna neljän maissa lähtee bussi lentokentälle. Ensimmäisen yön vietämme Osakassa, sillä kone laskeutuu niin myöhään Kansain lentokentälle, että emme ehtisi Kiotoon hostellien sisäänkirjautumisaikoina.

Seuraavat neljä yötä olemme Kiotossa ja viimeisen yön jälleen Osakassa. Takaisin Kitamissa lienen tiistaina joskus seitsemän maissa illalla. Kiotosta käsin käymme ainakin Narassa ja mahdollisesti myös Hikonessa, missä pitäisi olla kovin komeissa maisemissa jonkin sortin linna.

Vaikka suunnitelmia teimmekin, ei niiden toteutuminen tietenkään ole varmaa, joten turha niitä tässä sen tarkemmin luetella. Jos nyt ylimääräistä aikaa sattuu netille jäämään, niin saatan matkaltakin jotain kirjoitella, mutta todennäköisesti seuraava entry ilmestyy sitten vasta viikon päästä.

Nauttikaa Ilosaarirockista.

Kommentit:

12 heinäkuuta, 2005 22:09
Anonymous Anonyymi sanoi...

Kiitos, aion nauttia ilosaarirockista.
Tänäkin vuonna. :p

 
12 heinäkuuta, 2005 23:30
Anonymous Anonyymi sanoi...

Takuulla!

Rockrockrock... tajusin taas kuinka lähellä festarialuetta asun... ikioma tankkauspiste :P

Halit siulle ja oo kiltisti reissulla...

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun