maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

Loppuviikko

Torstain käytännössä vain nukuin. Heräsin iltaviideltä, katselin leffan maaten puoliunessa sängyllä, laitoin pyykit koneeseen ja lähdin muutamaksi tunniksi laboratorioon irkkaamaan. Takaisin nukkumaan menin kahden maissa.

Perjantaina opettaja ei ilmaantunut kiinan luennoille ajoissa, joten en jäänyt yksin odottamaan hänen mahdollista myöhässä saapumista muiden poistuttua luokasta klo 13:03. Olihan hän kuitenkin jo sentään kolme (3) minuuttia myöhässä, mikäli oli tulossa ollenkaan.

Menin laboratorioon ja istuskelin siellä iltaan asti miettien kuinka hölmöä on istua laboratoriossa irkkaamaassa, kun aikaa tutustua vieraaseen maahan on enää vain parisen kuukautta. Kävin ennen kaupan sulkeutumista hakemassa sieltä puoleen hintaan alennettuja friteerattuja jotain pihvejä ja palasin asuntolalle. Otin pari olutta matkaan ja menin kerhohuoneelle katsomaan televisiota.

Tiedättekö mikä on hienoa? Top Gunin katsominen. Mutta tiedättekö mikä on vielä hienompaa? Top Gunin katsominen japaniksi dubattuna.

Palatessani huoneeseeni kuului Mikan huoneesta outoa älämölöä ja toiset sandaalitkin oven edessä olivat. Olivat ilmeisesti Korealaisen Younghunin kanssa etsineet minuakin liittymään illanviettoon. Juttelimme siinä sitten televisiota katsellen vielä parisen tuntia. Younghunin mentyä unille katsoimme vielä tennistä melkein toisen mokoman verran, ennen kuin lopulta joskus kolmen maissa taivuin minäkin nukkumaan.