maanantaina, heinäkuuta 25, 2005

Koulu päättyi

Tarkemmin sanottuna luennot. Japanilaiset ahertavat tenttien ja raporttien kanssa, mutta minulla ei niitäkään ole tiedossa kuin yksi enää. Tänään oli Javan tentti, johon meni aikaa ehkä puoli tuntia. Paperini nähtyään opettaja sanoi "Tee mitä lystäät", kun taas muut jäivät luokkan vielä opettelemaan jotain.

Matemaatiikan tentin aikaan olen Akitassa, samoin verkkokurssin tentti jää reissun alle. Verkkokurssin opettaja mainitsi alkukurssista jotain jostain raportista, mutta enpä ole siitä sen jälkeen mitään kuullut. Tekoälyn tentti (johon saa ottaa kirjan ja muistiinpanot mukaan) on heti Akita-reissun jälkeisenä päivänä ja siinäpä se sitten olisikin.

Ellei nyt jotain vielä ilmaannu, on minulla edessä siis reilu kuukausi vapaa-aikaa, jonka rikkoo vain pari satunnaista reissua pois Kitamista. Toivottavasti ei käy aika pitkäksi. Vaan itsestähän sekin on lähinnä kiinni.

Voisin tässä vielä mutista jotain Japanin yliopisto-opiskelujen käsittämättömästä helppoudesta, mutta en jaksa, joten tyydyn vain ihmettelemään, että mihin ne nuoret sitten muka oikein hajoilevat.

Kommentit:

25 heinäkuuta, 2005 14:40
Blogger /mek sanoi...

Pääsykokeisiin ne hajoavat.

Opiskelu alkaa viimeistään päiväkotiaikana ja loppuu yliopiston pääsykokeisiin.

 
25 heinäkuuta, 2005 21:47
Blogger Ainu sanoi...

Jep. Näin minäkin meinasin sanoa.

 
26 heinäkuuta, 2005 13:04
Blogger Ephief sanoi...

Ah.

 

Lähetä kommentti

<< Alkuun